Kamis, 11 September 2014

s kā slavenības, kas sp

Ar tik daudzas slavenības, kam bērni šajās dienās, tas ir tikai dabiski, ka modes dizaineri nāk klajā ar modes autiņbiksīšu somas. Dizaineri, piemēram, Kate Spade, Burberry, DKNY, un daudzi citi ir izlaiduši jaunu autiņbiksīšu somas kā par vēlu. Šie maisi ir stilīgs, jo tie ir noderīgi, un tie ir pietiekami, lai meitene vēlas apmesties un dibināt ģimeni.

Kaut arī pētot šo rakstu, es atklāju, ka šie maisi nonāk neskaitāmās formas un modeļus. Tie ir ne tikai tiek tirgotas uz jaunām mammām, bet saviem vīriem too!Uzņēmuma nosaukumu autiņbiksīšu Dudes ir awesome kolekcija maisos pārdošanai. Tie ir vienkārši kurjera soma tipa dizainu, ar dažādām kabatām pamperiem, salvetes un zīdaiņu pudelītes. Viņi pat nāk ar polsterētām pārtinamā spilventiņu. Šie maisi ir pieejami atsevišķu maskēšanās modeli.

Timi un Leslie autiņbiksīšu somas ir fotografēts neskaitāmas reizes, kā par vēlu. Viņi ir kļuvuši gandrīz tikpat populārs slavenības, kas sportu viņiem. Slavenības, kas izmanto šos naudas produkti ietver Hillary plātīšanās, Jennifer Garner, un Faith Hill. Timi un Leslie ir vairāki dizaina pieejami, sākot no mugursoma stila mazākiem maku, piemēram, somas. Viņi arī nāk ar atbilstīgiem autiņš mainās spilventiņi, un futrāļus mazākiem posteņiem.

Isabella Fiore ir arī daži izcili dizainu. Viņa ir bijis viens no maniem mīļākajiem dizaineriem kādu laiku tagad. Viņa ir autiņbiksīšu soma, kas būtu vienkārši ideāls vasarā. Tas ir burbulis līdzīgu dizains uzdrukāts uz to, un tas ir ļoti krāsains un jautri. Tas ir apmēram 16 collas garš, 10 cm augsts un 6 collas dziļas. Man patīk, jo tas ir pietiekami liela, lai uzņemtu visus mazuļa vajadzībām, taču tas ir lielāks nekā vidēji maku. Šī soma ir FUN rakstiskas visā to!

Treneris ir vēl viens uzņēmums, kas sāk ražot daži brīnišķīgi produktus ar šo demogrāfisko prātā. Tie tomēr ir veikušas lietas soli tālāk. Ne tikai tie izstrādāt un ražot dažas brīnišķīgas autiņbiksīšu somas, tie tagad pārdod bērnu drēbes un rotaļlietas, lai atbilstu autiņbiksīšu somas. Kas izcili un pārdomāto inovācijas! Visas šīs runas par bērnu sāk darīt man domāt par sākuma ģimeni. Tagad, ja vien es varētu tikties ar krietns cilvēks ......

Tidak ada komentar:

Posting Komentar